Доба ООС: ворог чотири рази порушив “режим тиші”, українські військові збили ще один БПЛА противника

 

Упродовж минулої доби, понеділка, 30 листопада, на ділянках відповідальності українських підрозділів у зоні ООС зафіксовано чотири порушення домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

“Гранатомети різних систем і стрілецьку зброю російсько-окупаційні війська застосували поблизу населених пунктів Водяне та Новотошківське. Окрім того, режим припинення вогню противник порушив у районі Гнутового, задіявши на цій ділянці станковий протитанковий гранатомет”, – йдеться в ранковому зведенні.

Бойових втрат і поранень унаслідок провокаційних ворожих пострілів серед українських захисників не було.

Ще одне порушення досягнутих домовленостей задокументовано на Приазов’ї.

По обіді поблизу населеного пункту Водяне зафіксовано проліт ворожого БПЛА типу “Квадро” із перетином лінії розмежування.

Зосередженим вогнем зі стрілецької зброї українські воїни збили безпілотний літальний апарат противника.

Від початку поточної доби, 1 грудня, станом на 7:00, уздовж лінії розмежування пострілів з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано, на усіх ділянках відповідальності підрозділів Об’єднаних сил спостерігається тиша.

“Українські військовослужбовці продовжують виконувати визначені завдання і перебувають напоготові надати адекватну відсіч ворогу”, – додає штаб.

Читайте також:
“Літак ЗСУ летить і бомбить”: канал “Наш” показав фейк у дусі “розп’ятого хлопчика”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна