ООС: ворог упродовж доби двічі порушив “режим тиші” на Донеччині

 

Упродовж минулої доби, четверга, 26листопада, на ділянках відповідальності українських підрозділів у зоні ООС зафіксовано два порушення домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

“У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” проголошений режим припинення вогню ворог знехтував поблизу Мар’їнки. На цій ділянці противник вів вогонь з великокаліберного кулемета. Неподалік населеного пункту Старогнатівка ворог застосував станковий протитанковий гранатомет”, – йдеться в ранковому зведенні.

Ворожі постріли не становили загрози для життя та здоров’я наших захисників, тож вогонь у відповідь вони не відкривали.

Бойових втрат і поранень серед українських воїнів не було.

Від початку поточної доби, 27 листопада, російсько-окупаційні війська та їх найманці один раз відкрили неприцільний вогонь з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї в передмісті Авдіївки.

“На інших напрямках уздовж лінії розмежування порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано”, – додає штаб.

Українські захисники повністю контролюють ситуацію та перебувають напоготові до негайного реагування на ймовірні виклики з боку противника.

Читайте також:
Кравчук вимагає від РФ розслідувати вбивство українського військового під Авдіївкою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна