На Київщині попрощалися з бійцем 72 омбр В’ячеславом Мінкіним

 

У Фастові на Київщині попрощалися з бійцем окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, старшим солдатом В’ячеславом Мінкіним, який 24 листопада поліг під Авдіївкою від кулі російського снайпера.

Про це в п’ятницю, 27 листопада, повідомили на фейсбук-сторінці 72-ї омбр.

Провести в останню путь військовослужбовця прийшли друзі, рідні й побратими Мінкіна, представники командування Сухопутних військ ЗС  України, оперативного командування “Північ” та фастівчани.

Фото: Facebook/72.brigade.best

В’ячеслав Мінкін народився 25 листопада 1989 року, тобто до 31-річчя не дожив один день.

У 2019-му Мінкіна було нагороджено медаллю за участь у боях “Світлодарська дуга”. У бійця залишилися дружина та маленький син.

Як інформувала “Новинарня“, вдень 24 листопада 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців повідомила, що близько опівдня в передмісті Авдіївки внаслідок пострілу ворожого снайпера отримав вогнепальне поранення військовослужбовець Об’єднаних сил. Українському захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.
Об’єднані сили вогонь у відповідь не відкривали у зв’язку із заходами евакуації пораненого.

У вечірньому зведенні 24 листопада штаб ООС повідомив, що лікарям не вдалося врятувати військового В’ячеслава Мінкіна.

Читайте також:
Загиблі герої жовтня: дев’ять облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна