Молдова сприятиме Україні в просуванні ініціатив щодо Криму на міжнародних майданчиках, – Кулеба

 

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що Молдова, на чолі з новообраним президентом Маєю Санду, стане партнером у просуванні ініціатив щодо Криму на міжнародних майданчиках.

Про це міністр сказав у вівторок, 24 листопада, в коментарі виданню “Крим.Реалії”.

“У нас тепер є сусід, який однозначно кваліфікує події в Криму і буде нашим партнером у просуванні відповідних ініціатив на міжнародній арені, пов’язаних з Кримом”, – сказав Кулеба.

Він додав, що питання Криму та Придністров’я завжди обговорювалося міжнародним співтовариством.

“Питання Криму і Придністров’я завжди звучало на міжнародній арені досить голосно. Особливо питання Криму. Швидше, я б сказав, ми не звук підкрутимо, а отримаємо додаткового партнера, додаткового союзника в просуванні цієї проблематики. Тобто хор звучатиме так само голосно, але додасться ще один учасник”, – зазначив міністр закордонних справ України.

Раніше Мая Санду в інтерв’ю “Європейській правді” повідомила, що поважає територіальну цілісність України і вважає Крим частиною України.

Читайте також:
Обрана президентка Молдови Санду обіцяє розвивати відносини з РФ і “будувати Європу” в своїй державі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна