У Дрогобичі міським головою вдруге обрали Тараса Кучму

 

На місцевих виборах у Дрогобичі на Львівщині офіційно переміг чинний міський голова Тарас Кучма.

За нього проголосували 50,6% виборців, повідомила голова Дрогобицької міської ТВК Наталія Дем’яновська, передає Zaxid.net.

За опонента Тараса Кучми самовисуванця Андрія Веселого проголосували 49,02% виборців. Різниця між двома кандидатами становить 505 голосів.

За Кучму проголосували 13 103 людей, а за Андрія Веселого – 12 598. За даними ЦВК, у другому турі виборів мера Дрогобича проголосували 30,2% від усіх виборців.

Тарас Кучма очолить Дрогобич удруге.

За освітою Кучма анестезіолог-реаніматолог. У 1990-х роках працював у Тюменській обласній лікарні РФ, а до 2015 року був лікарем у Дрогобицькій міській лікарні.

У 2006-2010 роках був депутатом Дрогобицької міської ради. На початку російсько-української війни керував медичною службою українського батальйону НГУ імені генерала Кульчицького.

У 2015 році Тарас Кучма йшов на вибори міського голови від партії “Народний контроль” і переміг.

Читайте також:
“Усунули мера від повноважень”: у Львівській міськраді сформували тимчасову владу без Садового

“Монгольського хана ти байстрюк”. Батальйон Кульчицького написав жартівливого листа Путіну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна