На фронті – чотири ворожі обстріли за добу, під Красногорівкою окупанти застосували міномет

 

Упродовж минулої доби, понеділка, 23 листопада, на ділянках відповідальності українських підрозділів у зоні ООС зафіксовано чотири порушення домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

“Міномет калібру 82 міліметри російсько-окупаційні війська застосували неподалік Красногорівки. Пострілами з підствольного гранатомета та стрілецької зброї ворог провокував наших захисників в передмісті Авдіївки та двічі в районі населеного пункту Водяне”, – йдеться в ранковому зведенні.

На вогневі провокації противника українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 24 листопада, станом на 7:00, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Підрозділи Об’єднаних сил, перебуваючи напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні дії противника, продовжують виконувати завдання за призначенням.

Читайте також:
План “Б” для Донбасу – миротворці, – Арестович

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна