На Донбасі відпрацювали відбиття атаки на польові артилерійські склади

 

У районі проведення операції Об’єднаних сил провели інструкторсько-методичне заняття щодо відбиття умовної атаки на польові артилерійські склади.

Про це у вівторок, 24 листопада, повідомили в пресцентрі операції Об’єднаних сил.

Так, в оперативно-тактичному угрупованні “Схід” відбулося інструкторсько-методичне заняття з начальниками служб РАО, польових артилерійських складів військових частин, служб пожежної безпеки та командирами пожежних підрозділів військових частин щодо порядку утримання, організації охорони та оборони, а також заходів вибухопожежобезпеки польових артилерійських складів.

“Під час заняття відпрацювали питання відбиття нападу диверсійно-розвідувальної групи та дії приданого підрозділу ППО під час виявлення безпілотного літального апарата”, – йдеться в повідомленні.

Фото: пресцентр штабу ООС

Військові пожежники однієї з механізованих бригад спільно з підрозділами ДСНС ліквідували осередок загоряння.

До заходу залучались також підрозділи Національної поліції України, Національної гвардії України та Військової служби правопорядку ЗС України, зі складу Об’єднаних сил.

У ході інструкторсько-методичного заняття було відпрацьовано алгоритм дій відповідних структур з локалізації та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в разі її виникнення на військовому об’єкті.

Читайте також:
Навчання в 28 омбр ЗСУ: за допомогою системи Laser Tag взяли в полон “ворожого” офіцера

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна