Міноборони замовить дві партії модернізованих установок “Шилка”

 

Міноборони збирається замовити дві партії модернізованих 3СУ-23-4М-А1 “Шилка”.

Про це повідомив генеральний директор ДП завод “Арсенал” Ігор Волощук у вівторок, 24 листопада.

Він відзначив, що Міноборони зацікавлене в цьому озброєнні й надає всю необхідну підтримку.

“Контракт перебуває в стадії укладання. Всі необхідні матеріали передані нам Міністерством оборони. За планом, контракт має бути укладений найближчим часом в рамках держзамовлення цього року. Також, додатково, розглядається замовлення на певну кількість одиниці цієї техніки в ДОЗ-2021”, – цитує Волощука пресцентр МО.

У Міністерстві оборони України зазначили, що з метою комплектування зенітних підрозділів Збройних сил України модернізованою ЗСУ-23-4М-А1 виконання цього заходу включено до державного оборонного замовлення на 2020 рік.

В умовах обмеженого фінансового ресурсу, у тому числі через наслідки карантинних заходів, підприємство здійснило підготовку виробничої бази.

“Відповідна робота розпочалася ще у 2019 році та у листопаді цього року надало Міністерству оборони України необхідні розрахунки з висновками для підготовки проєкту державного контракту”, – додали в пресслужбі МО.

Перший контракт з ДП завод “Арсенал” за планом буде укладений вже в поточному році.

Читайте також:
МОУ підтвердило закупівлю гаубиць “Дана”. В комплекті – боєприпаси від компанії-виробника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна