Зеленський і Єрмак одужали від COVID-19. ВІДЕО

 

Президент Володимир Зеленський отримав негативний тест на COVID-19.

Про це глава держави написав у фейсбуці в понеділок, 23 листопада.

“У мене, нарешті, негативний результат тесту на коронавірус. Маємо розуміти нові ризики і максимально себе берегти. Як і розуміти, що обов’язковими зараз є медичні маски, самоізоляція, соціальна дистанція, збалансовані вітамінні програми, спортивний режим. Усе це вкрай важливо, і все це разом дає нам надію. Так чи інакше, відсьогодні я вже на роботі. День буде насиченим, але я дуже радий зануритися в роботу у звичайному режимі”, – зазначив Зеленський.

“Коронавірус позаду – тест показав негативний результат. Приступаю до роботи у звичайному режимі. Друзі, ще раз прошу всіх ставитися відповідально до заходів безпеки. Здоров’я вам і вашим близьким!”, – написав у фейсбуці керівник офісу президента Андрій Єрмак у понеділок, 23 листопада.

Як інформувала “Новинарня“, 9 листопада президент Зеленський повідомив, що отримав позитивний тест на коронавірус. Він ізолювався та працював у віддаленому форматі. Того ж дня про це захворювання заявив і голова ОПУ Андрій Єрмак.

11 листопада стало відомо, що голова Верховної Ради Дмитро Разумков заразився коронавірусом.

Наступного дня в першого заступника голови ВР Руслана Стефанчука виявили коронавірус.

Читайте також:
Від наслідків COVID-19 помер український миротворець у ДР Конго

COVID-19 в Україні: за добу діагностували майже 11 тис. нових інфікувань

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна