ВМСУ отримали партію відновлених якірних і протидесантних мін. ФОТО

 

Приватна компанія “Технокластер”, що входить до складу ТОВ “Науково-виробнича корпорація “Клівер”, достроково передала представникам Міноборони партію відновлених корабельних мін.

Мова про так звані “малі якірні” та “контактні протидесантні” варіанти виробів, повідомляє Defense Express.

Окрім виконання поточних державних контрактів із відновлення морського озброєння – мін та торпед, що стоять на озброєнні ВМС України, на НВК “Клівер” за попередньою домовленістю з Командуванням ВМС ЗС України також проводять роботи з вивчення можливості модернізації морських авіаційних та універсальних донних мін типу АМД та УДМ.

Також компанія працює над відновленням та модернізацією низки гідроакустичних станцій та створенням оптико-електронних систем оперативно-тактичного призначення й комплексів для підготовки операторів гідроакустичних засобів.

Фото: defence-ua.com

Зокрема один таких спеціальних автоматизованих комплексів для навчального класу підготовки операторів гідроакустичних засобів (для освоєння роботи гідроакустичної станції МГК-345 “Бронза” та підкильної гідроакустичної станції МГК-335 “Платина”) минулого року отримав 198-й навчальний центр ВМС України.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна