Від початку бойових дій на Донбасі залишається невідомою доля 69 зниклих військових, – МОУ

 

На сьогодні невідомою є доля 69 військових, зниклих на Донбасі від початку бойових дій на сході України.

Про це в середу, 18 листопада, поінформувало “Радіо Свобода” з посиланням на дані Кадрового центру ЗСУ Міністерства оборони.

“За даними персонального обліку, втрат особового складу Збройних сил України, який ведеться в Кадровому центрі Збройних сил України, з початку проведення антитерористичної операції кількість зниклих безвісти військовослужбовців ЗСУ становила 526 осіб, з цієї кількості знайдено (живими та мертвими) 457 осіб. Станом на 17 листопада 2020 року залишаються не розшуканими 69 осіб”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 11 листопада президент України Володимир Зеленський підписав  відповідний указ, що має на меті забезпечення гарантій захисту прав та інтересів осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, жертв насильницьких зникнень та членів їхніх сімей, а також підвищення ефективності їхнього розшуку.

Читайте також:
Україна закликала світову спільноту не забувати про зниклих в окупованому Криму й ОРДЛО

“Нагадай про кожного”: в Україні пройде акція підтримки полонених і рідних зниклих безвісти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна