У Станиці Луганській військового підозрюють у вбивстві солдата

 

У Станиці Луганській правоохоронці затримали військового за підозрою у вбивстві свого співслужбовця.

Про це інформує пресслужба офіс генерального прокурора.

“16 листопада 2020 року до військової прокуратури Луганського гарнізону надійшло повідомлення про скоєння начебто суїциду військовослужбовцем 1999 року народження при виконанні службових обов’язків в районі населеного пункту Станиця-Луганська”, – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі додали, що відбулося приховування вбивства, зокрема порушено сліди злочину, зброя загиблого була переміщена, а отримані військовослужбовцем тілесні ушкодження не відповідають обставинам самогубства.

За версією слідства, потерпілий отримав смертельне поранення в потилицю зі стрілецької автоматичної зброї від співслужбовця.

“Зважаючи на докази, він зізнався у заподіянні смерті солдату та повідомив, що злочин вчинив у стані алкогольного сп’яніння. Наразі військовими прокурорами слідчим шляхом перевіряють покази затриманого, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру”, – зазначає пресслужба ОГП.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Станично-Луганського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Читайте також:
На Житомирщині лейтенант ЗСУ вчинив самогубство

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна