ООС: ворог вчинив серію обстрілів на Донеччині, наші відповіли

 

За минулу добу, 14 листопада, окупанти на Донбасі тричі відкривали вогонь по позиціях ЗС України. Всі обстріли відбулися в Донецькій області.

Про це повідомляє пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні в неділю, 15 листопада.

“Упродовж минулої доби, 14 листопада, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” збройні формування Російської Федерації та її найманці три рази порушили режим припинення вогню”, – розповіла речниця пресцентру штабу ОС Маріамна Маркевич.

У районі населеного пункту Водяне в обідній час противник застосував автоматичний станковий гранатомет, а ввечері збройні провокації продовжилися поруч Водяного, що на Приазов’ї. На цій ділянці, одночасно з гранатометами різних систем, стрілецькою зброєю зафіксовано відкриття вогню ворожим снайпером з боку тимчасово окупованої Ужівки.

Для збереження життя та здоров’я українських захисників наші воїни дали адекватну відповідь, після чого “режим тиші” було відновлено.

Від початку поточної доби, 15 листопада, станом на 7:30, російсько-окупаційні війська один раз порушили досягнуті мирні домовленості, здійснивши кілька неприцільних пострілів зі стрілецької зброї в районі Мар’їнки.
Серед військовослужбовців Об’єднаних сил втрат немає.

Читайте також:
На Донеччині пішов до суду обвинувальний акт на бойовика “ДНР”, який воював під Дебальцевим, Пісками й ДАПом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна