Четверо гравців та менеджер збірної України з футболу заразилися коронавірусом

 

Четверо гравців національної збірної України здали позитивний тест на коронавірус.

Про це в п’ятницю, 13 листопада, повідомив наставник “синьо-жовтих” Андрій Шевченко на передматчевій пресконференції.

“Прийшли результати тестів на COVID-19. У нас п’ять позитивних результатів, чотири з них — у гравців. Ми сьогодні прибули на тренування. Ці чотири футболісти залишилися в готелі, вони ізольовані. Завтра на нас чекає ще одне тестування. Поки що ми очікуємо інформацію щодо матчу, зокрема від УЄФА. Будемо тренуватися, спробуємо максимально відгородити себе від спілкування”, – сказав Шевченко.

Зі слів тренера, рішення про проведення гри прийматимуть організатори матчу, УЄФА, служби, які за це відповідають, німецький уряд.

Чотири гравці синьо-жовтих — Андрій Ярмоленко, Віктор Циганков, Віктор Коваленко та Сергій Сидорчук, — а також менеджер збірної Вадим Комардін виявилися інфікованими на COVID-19, повідомили в національній збірній.

Матч “Німеччина – Україна” в Лізі націй покаже телеканал “Футбол 1” і “OLL.TV” в суботу, 14 листопада. Початок – о 21:35.

Читайте також:
Від коронавірусу помер лікар національної збірної України з футболу

25 футболістів і працівників “Карпат” хворі на коронавірус. Під загрозою весь чемпіонат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна