В офісі президента хочуть запустити відеоблог Зеленського

 

В офісі президента планують знову вести комунікацію через відеоблоги.

Про це заявив радник керівника ОПУ Михайло Подоляк в інтерв’ю “Українській правді”, опублікованому в четвер, 12 листопада.

“Зеленський готовий йти не на відосики, я вважаю, що відосики – це мало. Він – більше, ніж відосики. Він президент країни. Але ось іменний відеоблог, який президент буде вести регулярно, який буде дуже жорстко структурований, – це саме те”, – сказав Подоляк, який відповідає за медіанапрямок у ОП.

Він пояснив, що відносно новий формат комунікації потрібний через недостатність медіаресурсів для поширення позиції влади. Тому наразі розробляється концепція відеоблогів.

За словами радника глави ОП, планується, що відеоблог триватиме не більше десяти хвилин та охоплюватиме п’ять-шість тем тижня, на які президент даватиме свій відгук.

Нагадаємо, від 9 листопада хворий на коронавірус президент Володимир Зеленський ізолювався та працює у віддаленому форматі.

Читайте також:
За пів року рейтинг Зеленського та довіра до нього суттєво знизилися, – Центр Разумкова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна