Україна провела для Перу онлайн-демонстрацію з місця складання літака Ан-178

 

Представники влади Перу в режимі онлайнконференції підтвердили чинність контракту на постачання Україною літака АН-178.

Про це повідомили в четвер, 12 листопада, в держпідприємстві “СпецТехноЕкспорт” за підсумками онлайн-демонстрації з місця складання літака АН-178, яку українська сторона провела на замовлення Міністерства внутрішніх справ Республіки Перу, передає “Укрінформ”.

“Представники перуанської влади запевнили, що контракт на постачання АН-178 є діючим і не існує жодних причин для його розірвання”, – наголосили в СпецТехноЕкспорті.

На прохання перуанського замовника Україна провела онлайн-демонстрацію з місця складання літака АН-178.

“В умовах карантину, що обмежують можливість закордонних відряджень, “СпецТехноЕкспорт” та ДП “Антонов” провели онлайндемонстрацію з цеху, де на замовлення Міністерства внутрішніх справ Республіки Перу будують літак АН-178″, – повідомили в СпецТехноЕкспорті.

“В.о. генерального директора ДП «АНТОНОВ» Сергій Бичков поінформував замовника про ступінь готовності літака та його агрегатів, провів детальну демонстрацію всього виробничого процесу безпосередньо з агрегатно-складального цеху, в якому будують літак (серійний номер 006), призначений для постачання в Республіку Перу”, – зазначили на підприємстві.

За словами Бичкова, на сьогодні літак знаходиться на стадії монтажу систем, в тому числі системи кондиціонування та протипожежної системи.

“Два місяці тому ми виконали кінцеве стапельне складання фюзеляжу цього АН-178 для Національної поліції Перу. Після цього були проведені роботи з кінцевого складання планера літака. Виготовлені та встановлені такі агрегати, як хвостове оперення, центроплан, консольні частини крила. Кесон крила пройшов випробування на загальну герметичність. Розпочато монтаж систем, в тому числі системи кондиціонування та протипожежної системи”, — зазначив він.

Бичков додав, що вже виготовлено пілони та практично всі агрегати, потрібні для навішування двигунів. Ведуться роботи зі встановлення дверей та люків.

Читайте також:
“Укроборонпром” модернізуватиме літаки для МВС Перу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна