У МОУ закликали громадськість долучитися до контролю за якістю харчування військових

 

Міністерство оборони України закликає громадськість долучитися до контролю за якістю харчування військовослужбовців.

Про це заявив заступник міністра оборони Ігор Халімон під час брифінгу щодо забезпечення харчування військовослужбовців ЗСУ, інформує “Урядовий портал” в четвер, 12 листопада.

“Відгуки активістів, волонтерів та небайдужих громадян для нас є дуже важливими, тому що ми отримуємо зворотній зв’язок від людей, які дотичні до Збройних сил, цікавляться діяльністю, у яких болить душа за Українське військо”, – сказав Халімон.

Він також повідомив, що в оборонному відомстві налагоджуються канали зворотного зв’язку для отримання відгуків від фактичних споживачів, військовослужбовців.

Водночас важливим складовим елементом реформи у Міністерстві оборони залучення громадськості до цього процесу.

“У нас є кілька ініціатив, серед яких і запровадження спеціалізованого каналу у соціальних мережах для зворотного зв’язку щодо харчування у військових частинах. Є також бачення щодо залучення активістів до контролю якості за харчуванням, можливо, наприклад, у вигляді наглядової ради”, — додав урядовець.

Ігор Халімон відзначив, що оборонне відомство та Збройні сили будуть вдячні за будь-яку допомогу в цьому питанні.

Нагадаємо, стало відомо, скільки військових харчуватиметься за аутсорсом.

Читайте також:
За каталогом харчуватимуться всі ЗСУ, так годуватимуть і аутсорсери, – МОУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна