ЗСУ відпрацьовують оборонні операції із проведенням контрнаступів

 

Особовий склад командування Об’єднаних сил Збройних сил України нарощує спроможності та злагодженість під час командно-штабних тренувань, відбиваючи наступ умовного противника.

Про це інформує пресслужба командування ОС ЗСУ в середу, 11 листопада.

“Військовослужбовці відпрацьовують питання управління угрупуваннями військ (сил) під час оборонних операцій з проведенням контрнаступів на напрямках вторгнення противника та виконують завдання із стабілізації обстановки в смугах відповідальності”, – цитує пресслужба командувача Об’єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва.

Фото: Facebook/JointForcesCommandAFU

За його словами, командування продовжує набувати спроможностей у новій J-структурі, ідентичній тій, що прийнята в збройних силах країн-членів Північноатлантичного альянсу.

Надалі це дозволить ЗСУ організувати плідну взаємодію з підрозділами країн-партнерів НАТО та бути взаємосумісними на одному полі бою.

Фото: Facebook/JointForcesCommandAFU

Наєв нагадав, що під час проведення стратегічних командно-штабних навчань “Об’єднані зусилля – 2020” структурні підрозділи командування продемонстрували професіоналізм та належний рівень виконання службових обов’язків за призначенням, у тому числі з відпрацюванням процесів за стандартами НАТО.

Як інформувала “Новинарня“, у НАТО підтримали створення в Україні центру протидії гібридним загрозам.

Читайте також:
Українці найбільше довіряють ЗСУ та церкві, а найменше – парламенту, уряду і судам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна