У Волновасі на невідомій вибухівці підірвались двоє людей

 

У вівторок, 10 листопада, двоє людей отримали осколкові поранення внаслідок підриву невстановленого вибухового пристрою у Волновасі на Донеччині.

Про це інформує пресслужба поліції Донецької області.

“Внаслідок вибуху у Волновасі двоє людей отримали осколкові травми. Потерпілих доставили до лікарні. На місці події працює слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки”, – йдеться в повідомленні.

Вранці до Волноваського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на території одного з підприємств на околиці міста двоє людей підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.

На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група поліції. Триває обстеження території спеціалістами вибухотехнічної служби. Вилучено залишки предмету, який вибухнув. Обставини події встановлюються.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст.115 з поміткою “нещасний випадок” Кримінального кодексу України.

Читайте також:
На Луганщині двоє чоловіків постраждали від вибуху гранати, яку хотіли розібрати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна