ССО відпрацювали зачищення будівлі вночі. ФОТО

 

Сили спеціальних операцій відпрацювали зачищення будівлі з використанням обладнання GPNVG-18 для ведення бойових дій вночі.

Тренування проводили бійці 73-го морського центру спеціальних операцій імені кошового отамана Антіна Головатого, передає пресцентр військової частини.

Зазначається, що під час проведення тренувань у 73-му центрі особливу увагу приділяють нічним заняттям.

Фото: пресцентр 73 мцсп ССО

Оператори центру в складі групи навчалися зачищати будівлі з використанням різноманітного сучасного обладнання для ведення бойових дій вночі.

“Вночі менше кут зору та обмежена видимість, а навісне обладнання створює дискомфорт. При цьому ми повинні діяти чітко та злагоджено, адже темрява дає й перевагу, особливо для підготовленої групи. Такі навчання дуже корисні та цікаві, а обладнання, яке ми маємо, дозволяє максимально ефективно відпрацювати безліч можливих сценаріїв”, – пояснює оператор А.

Фото: пресцентр 73 мцсп ССО

Більшість завдань під час тренувань виконувались вночі, а локації використовувались такі, які б вони були при виконанні реальних завдань.

Читайте також:
“Морські котики” ССО відпрацювали нічний вихід на узбережжя противника. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна