Фільм “Мої думки тихі” виграв приз на фестивалі в Лондоні

 

Українська лірична кінокомедія “Мої думки тихі” здобула приз Discovery Award на кінофестивалі Raindance у Великій Британії.

Про це повідомив продюсер стрічки Дмитро Суханов у соцмережі в суботу, 7 листопада.

“Наш фільм “Мої думки тихі” отримав нагороду Discovery Award на культовому британському кінофестивалі Raindance. Цю нагороду вручають за дебютний фільм. Також варто нагадати, що у фільму сім дебютів у творчій групі”, – зазначив Суханов.

Raindance Film Festival – незалежний кінофестиваль у Лондоні, Сполучене Королівство. Щорічно показує близько 100 повнометражних і 150 короткометражних кіноробіт.

“Мої думки тихі” (англ. «My Thoughts Are Silent») – українська лірична комедія українського режисера Антоніо Лукіча, знята за підтримки Держкіно. Вперше фільм демонструвався 4 липня 2019 року на секції East of West  54-го Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах, де отримав Спеціальну премію журі.
В український кінопрокат стрічка вийшла 16 січня 2020 року. Це дебют Антоніо Лукіча в повному метрі.
Картина показує хлопця, який вирушає на Закарпаття записувати звуки українських тварин для продажу га захід і водночас відновлює стосунки з матір’ю.

Читайте велике інтерв’ю з виконавицею головної жіночої ролі у фільмі:
Ірма Вітовська: Хто їздить у Росію – це їхня кармічна відповідальність

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна