Кравчук заявив, що в Зеленського є план “Б” щодо Донбасу

 

Глава делегації України в Тристоронній контактній групі, перший президент Леонід Кравчук упевнений, що у нинішнього президента Володимира Зеленського є план “Б” щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це Кравчук заявив у інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”, яке опубліковане в понеділок, 2 листопада.

“Перш за все, я абсолютно переконаний, що такий план “Б” є у президента. Є такий план “Б” і в нашій групі, але я не маю повноважень зараз вам про цей план говорити… Я думаю, що якщо взяти цю проблему, розділити, те, що повинна була зробити Україна, вона, скажімо так, зробила більше, ніж не зробила, набагато. І сказати, що ми сиділи і чекали, поки хтось щось робитиме, а ми спостерігали – це було б неправильно і неточно, і навіть образливо. Особисто я сприйняв би це як образу”, – сказав Кравчук.

Глава української делегації в ТКГ також вважає, що президент пам’ятає про той термін “в один рік”, щоб спробувати використати існуючі механізми і завершити війну на Донбасі.

Читайте також:
Росія не розблокує переговорний процес після місцевих виборів в Україні, – Кравчук

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна