У Харкові в ресторані колишній охоронець нардепа-“регіонала” вчинив стрілянину, його забили пляшками до смерті

 

У Харкові в ресторані чоловік, який був охоронцем народного депутата, влаштував стрілянину. Відвідувачі у відповідь забили його пляшками до смерті.

Про це повідомляє УНН з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

Інцидент стався під ранок неділі, 1 листопада, в ресторані на вул. Ярослава Мудрого, 21 (за цією адресою розташовується “шампань-бар Biani Champagneria”).

За попередніми даними, чоловік стріляв із зареєстрованого на нього пістолета “Форт-12”. Відвідувачі почали розбивати пляшки об стрільця, від отриманих травм той помер.

За попередньою інформацією ЗМІ, загиблий – Смірнов Руслан Вадимович – був охоронцем народного депутата Дмитра Шенцева (Партія регіонів, “Опозиційний блок”, тепер – позафракційний).

“На місці події на другому поверсі ресторану правоохоронці виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Поряд з померлим знаходилася зброя. Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 37-річний харків‘янин. Наразі проводиться огляд місця події, опитуються свідки.
Інформація про подію внесена до Єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про її кваліфікацію за Кримінальним кодексом України”, – інформує відділ комунікації поліції Харківської області.

Читайте також:
Офіс ОПЗЖ в Харкові розмалювали портретами Стуса

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна