COVID-19 в ЗСУ: за добу виявили 189 нових інфікувань, активних хворих уже понад 1500

 

Станом на ранок 30 жовтня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 1 558 осіб. 

Про це повідомив пресцентр Командування Медичних сил ЗСУ у зведенні в п’ятницю.

За минулу добу зареєстрували 189 нових випадків захворювання на COVID-19.

Всього за час епідемії у війську одужали 3 947 осіб (+15 за добу), летальних випадків – 15.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь час епідемії в Збройних силах виявили 5 592 випадки коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

Із нових виявлених хворих у закладах охорони здоров’я перебуває 32 особи: Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” – три військовослужбовці, Житомирський військовий госпіталь та 66-ий військовий мобільний госпіталь – по чотири армійці, ВМКЦ Західного, Північного регіонів, 59-ий військовий мобільний госпіталь та Деснянський військовий госпіталь – по три військових, Миколаївський військовий госпіталь – два військовослужбовці, ВМКЦ Південного і Східного регіону та Хмельницький, Маріупольський, Чернівецький військові госпіталі – по одному армійцеві, Полтавський військовий госпіталь та Запорізька ОКЛ – по одному працівнику ЗСУ. Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медслужби перебуває 156 людей. Зокрема на Київщині – 41 військовий та дев’ять працівників ЗСУ, на Житомирщині – 20 військовослужбовців та п’ять працівників ЗСУ, на Львівщині – 16 військових, на Одещині – одинадцять армійців, на Дніпропетровщині – десять військовослужбовців і один працівник ЗСУ, у Харківській області – чотири військових та три працівники ЗСУ, на Вінниччині та Хмельниччині – по п’ять армійців, у Черкаській, Тернопільській та Чернігівській областях – по чотири військовослужбовці, на Рівненщині та Миколаївщині – по три військових, на Прикарпатті – два армійці, в Запорізькій області – два армійці та один працівник ЗСУ, в Донецькій, Полтавській та Волинській областях – по одному військовому. У всіх пацієнтів спостерігають легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (самоізоляції) перебуває 331 особа.

Читайте також:
COVID-19: Україна за добу оновила рекорди за трьома показниками

Від коронавірусу помер викладач Національної академії сухопутних військ Володимир Павлючик

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна