На виборах мера Часового Яру, де штаб ООС, лідирує кандидат від ОПЗЖ, що хоче “очистити місто від військових”

 

На виборах міського голови Часового Яру в Донецькій області перемагає скандальний кандидат від “Опозиційної платформи – За життя” Дмитро Верзілов, який закликав “очистити місто від військових”.

Про це в понеділок, 26 жовтня, повідомив у фейсбуці голова військово-цивільної адміністрації Зайцевого Володимир Весьолкін.

“Чувак навіть не місцевий. Часів Яр, це там, де штаб ООС. Там, де мозок нашої армії. Вєрзілов завзятий комуніст, який йшов на вибори від “ОПЗЖ”. Основний його меседж на зустрічах із виборцями – “нада вичістіть город от ваєнних”… І це при тому, що від військових місто отримало лише плюси!”, – наголосив Весьолкін.

Дмитро Верзілов очолює створену ним громадську організацію “Союз порятунку Донбасу”, чинний депутат Соледарської міської ради. Раніше був депутатом Ленінської райради Донецька. Після того, як виїхав із ОРДО, продовжив займатися громадською діяльністю на Донеччині.

Як відомо, у місті Часів Яр Бахмутського району на Донеччині розташований штаб операції Об’єднаних сил.

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні пройшли місцеві вибори. Громадяни обирали депутатів обласних, районних, сільських рад, а також селищних, сільських і міських голів у 1 439 громадах.

Читайте також:
Екснардеп-убивця Лозінський виграв вибори голови ОТГ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна