Чому смартфони Samsung тримають марку 12 років та на що здатні флагмани бренду ℗

 

Перший масштабний успіх на ринку смартфонів компанія Samsung отримала у 2008 році. Це рік, коли вони зайняли 1-ше місце за продажем смартфонів у США, обігнавши на той час потужного конкурента – бренд Motorola. І з того періоду флагмани та бюджетники бренду посідають топові позиції у рейтингах споживачів.

Як це вдається компанії та на що здатні їх флагмани ви дізнаєтесь, коли вирішите купити samsung galaxy S 20 fan edition. А ми розповімо про всі переваги “самсунгів” далі.

Трохи цифр

Майже 20% ринку мобільних телефонів належать “самсунгам”. Це (на хвилиночку) 295,1 млн проданих девайсів за даними за 2019 рік. На п’яти наступають Huawei та, звісно, Apple. І ця трійка останнім часом є незмінною. Ці загальнодоступні відомості підкріплюються заявами світових мобільних операторів, котрі підтверджують, що більшість їхніх абонентів – власники “Самсунг”.

У чому секрет шаленої популярності

Експерти вважають такі результати закономірними. Останні кілька років виробник лідирує на ринку, бо пропонує бюджетні моделі та дорогі преміальні флагмани. Таких чином компанія охоплює всіх, хто бажає купити смартфон, скільки б грошей не мав потенційний клієнт.

Для тих, хто хоче користуватися усіма можливостями сучасного потужного смартфона, проте не готовий платити більше за 1000 доларів, варто звернути увагу на Galaxy S20 FE. Він створений спеціально, щоб задовольнити потреби фанатів бренду, які не готові платити багато. Тому модель має префікс FE до назви, який розшифровується як Fan Edition (дослівно – фанатське видання).

Можливості Galaxy S20 FE

На прикладі цього смартфона розглянемо потужні можливості топового девайсу. Одна з переваг – професійна камера з 3 об’єктивами, яка отримала нову технологію для фотографування вночі. Фронталка має 32 Мп, тобто виходять достойні селфі, як на професійну фотокамеру.

Виділяють 3 причини популярності Samsung:

  • Доступна вартість. І хоча цей вислів не полюбляють ні маркетологи, ні споживачі, бо доступність – поняття суб’єктивне, але так і є. Флагманські девайси коштують на рівні смартфонів усім відомої американської корпорації. Але “середнячки”, які закривають багато задач користувачів, коштують значно дешевше.
  • Надійні корпус та дисплей. У телефонах використовується технологія AMOLED-екранів. Вони відрізняються контрастністю та яскравою передачею кольору, а також високим розрішенням екрану. Останні моделі мають непробивне скло Gorilla Glass.
  • Витривалі акумулятори. Флагмани “Самсунг” доволі витривалі, бо мають місткість акумулятора більш як 3000 мАг, що забезпечує довгу роботу без перерви.

Та наостанок – власні розробки. І от тут південнокорейському виробникові потрібно віддати належне, адже всі технології не копіюються, не запозичуються, а розробляються з нуля.

У серпні 2020 року Samsung запатентували перший у світі прозорий смартфон. Тож чекаємо від компанії нових технологічних звершень.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна