З початку епідемії у Збройних силах зареєстрували понад 5 тисяч хворих на COVID-19

 

Станом на ранок 25 жовтня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 1388 осіб.

Про це повідомив пресцентр Командування Медичних сил ЗСУ у зведенні в неділю.

За минулу добу зареєстровано 84 нових випадки захворювання на COVID-19.

Всього за час епідемії у війську одужала 3621 особа (+13 за добу), летальних випадків залишається 14.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь час епідемії в Збройних силах виявили 5 023 випадків коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

З нових виявлених хворих до закладів охорони здоров’я госпіталізована 21 особа: у Військово-медичний клінічний центр Північного регіону в Харкові – 4 військовослужбовці, ВМКЦ Центрального регіону у Вінниці – 3, ВМКЦ Західного регіону у Львові – 1 військовослужбовець, Житомирський військовий госпіталь – 2 військовослужбовці та 1 працівник ЗС України, 66-й військовий мобільний госпіталь (Донецька область) та Деснянський військовий госпіталь – по 2 військовослужбовці, Чернігівський, Миколаївський, Хмельницький військові госпіталі та 59-й, 65-й військові мобільні госпіталі – по 1 військовослужбовцю, Станишівська ЦРЛ – 1 працівник ЗС України. Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікування вдома відправили 63 особи: Київська область – 19 військовослужбовців та 1 працівник ЗС України, Львівська область – 15 військовослужбовців та 2 працівники, Житомирська область – 9 військовослужбовців, Вінницька область – 4 військовослужбовці та 1 працівник, Запорізька область – 2 військовослужбовці, Хмельницька, Чернігівська та Миколаївська області – по 3 військовослужбовці, Донецька область – 1. У них спостерігається легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 346 осіб.

Читайте також:
За добу в Україні виявили ще 6 тисяч хворих на коронавірус, понад 100 померлих. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна