“Слуги народу” передали дрони військовим ООС

 

Народні депутати від “Слуги народу” під час візиту в зону бойових дій на Донбасі передали дрони українським військовим.

Про це повідомила в п’ятницю, 23 жовтня, пресслужба “СН”.

“Ми поїхали на Донбас, щоби на власні очі побачити, як відбувається перемир’я, поспілкуватися з військовими та дізнатися про реальну ситуацію на передовій і потреби наших бійців. Ми також зустрілися з людьми, які живуть там. Нам важливо було почути всіх, щоби довідатись, як рухатися далі і на законодавчому рівні робити все, аби покращити життя та умови громадян і наших захисників”, – зазначив “слуга народу” Юрій Мисягін.

Також народні депутати передали військовим у зоні ООС дрони різної класифікації, придбані власним коштом. Їх можна використовувати під час бойових операцій, коригування вогню, спостереження за противником і за власними позиціями.

Як інформувала “Новинарня“, 21 жовтня близько сотні народних депутатів із фракції “Слуга народу” виїхали з робочою поїздкою на Донбас, яка тривала два дні.

Читайте також:
Вояж “слуг народу” на Донбас почався з жорсткої критики за скорочення армії. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна