Зеленський підписав Закон “Про розвідку”

 

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон “Про розвідку”, який Верховна Рада ухвалила 17 вересня 2020 року.

Підписання відбулося під час відвідання главою держави управління інформації Державної прикордонної служби України в середу, 21 жовтня, з нагоди 17-ї річниці створення розвідки ДПСУ.

“Сьогодні я підписую прийнятий Верховною Радою Закон України “Про розвідку”. Реалізація положень цього закону дозволить створити ефективну систему української розвідки, яка відповідатиме характеру та масштабним актуальним загрозам національній безпеці України”, – цитує Зеленського його пресслужба.

За його словами, підтримка розвідки на законодавчому рівні сприятиме своєчасному виявленню, запобіганню та нейтралізації загроз і підвищить спроможність розвідки здобувати та забезпечувати споживачів якісною розвідувальною інформацією.

“Слід пам’ятати, що питання розвідки є пріоритетом, а матеріали розвідників – основа для прийняття важливих державних рішень. Саме тому цей закон – не лише нові можливості та нові спроможності для розвідки, але й велика відповідальність для держави, яка потребує значного посилення стратегічної та оперативної складових розвіддіяльності, вдосконалення аналітичної роботи та якості отриманої інформації”, – наголосив Володимир Зеленський.

Президент висловив переконання, що всі завдання будуть виконані розвідкою на найвищому рівні.

“Виконані якісно, виконані професійно, власне – як і завжди”, – додав глава держави.

Читайте також:
Верховна Рада ухвалила закон про розвідку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.