Україна аналізує роль безпілотників під час бойових дій в Нагірному Карабаху, – Данілов

 

Україна стежить за бойовими діями в Нагірному Карабаху та аналізує використання там безпілотних літальних апаратів.

На цьому наголосив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Вальдемарасом Сарапінасом у вівторок, 20 жовтня.

“Секретар РНБО України звернув увагу на ситуацію у регіоні Нагірного Карабаху. За його словами, в Апараті РНБО України уважно слідкують за перебігом подій і безпековою ситуацією, зокрема аналізують застосування високоточної зброї, насамперед безпілотних літальних апаратів”, – йдеться в повідомленні пресцентру РНБО.

Додамо, що 20 жовтня міністерство оборони Вірменії показало фото зі збитим ударним безпілотником Азербайджану турецького виробництва Bayraktar TB2.

“Підрозділи ППО Армії оборони Арцаха збили ще один БПЛА Азербайджану Bayraktar”, – йдеться у повідомленні.

У повідомленні не уточнюється місце, в якому був збитий ударний БПЛА.

Як інформувала “Новинарня“, 8 жовтня в міноборони Вірменії повідомили, що війська Азербайджану атакують окуповані міста із застосуванням дронів-камікадзе.

Читайте також:
В Україні тривають контрольні випробування БПЛА Bayraktar TB2

ЗСУ на Півдні України відпрацьовують знищення ворожих БПЛА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна