СБУ провела антитерористичні навчання в аеропорту Рівного

 

Служба безпеки України провела на території міжнародного аеропорту “Рівне” тактико-спеціальні навчання з нейтралізації умовних терористів, які, за легендою тренувань, захопили літак з екіпажем.

Про це в п’ятницю, 16 жовтня, повідомили в пресцентрі СБУ.

“Учасники зборів відпрацювали алгоритм спільних дій із нейтралізації “терористів”, які за легендою навчань захопили АН-12 з екіпажем літака. У ході операції силовики провели комплекс заходів із знешкодження умовних терористів”, – йдеться в повідомленні.

Фото: пресцентр СБУ

Метою проведення навчань стала перевірка та підвищення рівня міжвідомчої взаємодії в умовах імовірної диверсійної і терористичної загроз.

Представники Координаційної групи детально проаналізували кожну фазу навчань і відзначили ефективність задіяних підрозділів. Також учасникам тренувань були надані додаткові рекомендації щодо підвищення рівня готовності із протидії терористичним загрозам.

У заходах взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Держспецзв’язку, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України, Держприкордонслужби, а також представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Читайте також:
У Бердянську та Мелітополі СБУ провела навчання щодо протидії ДРГ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна