Командувач ВМС Неїжпапа приїхав із робочим візитом до Туреччини: про що переговори

 

Командувач Військово-Морських сил ЗС України контр-адмірал Олексій Неїжпапа перебуває у Турецькій Республіці з робочим візитом.

Про це в п’ятницю, 16 жовтня, повідомили в пресцентрі ВМС.

Зазначається, що командувач національного флоту перебуває у Туреччині  в рамках підготовки до зустрічі президентів України та Туреччини.

Неїжпапа вже встиг переговорити із очільником турецьких ВМС – обговорили “низку актуальних питань військово-морської сфери та регіональної безпеки”.

“Діалог ведеться щодо питань подальшої співпраці та безпеки в Чорному морі. Розглянуті питання підготовки особового складу українських ВМС та залучення до навчального процесу спеціалістів від Туреччини”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, під час зустрічі командувачі обговорили розвиток воєнно-технічної співпраці в морській галузі.

Читайте також:
“Просто красиві яхти”: одеські журналісти закидають Неїжпапі спротив проєкту британських ударних катерів. ВМС спростовують

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна