У Києві СБУ й посольство Ізраїлю проведуть масштабні антитерористичні навчання

 

Служба безпеки України закликає гостей і мешканців столиці зберігати спокій під час антитерористичних навчань, які пройдуть в Києві в п’ятницю, 16 жовтня.

Про це інформує пресцентр СБУ.

“СБУ спільно з Посольством Ізраїлю проведуть у Києві 16 жовтня масштабні антитерористичні навчання. Тренування пройдуть у Печерському і Деснянському районах столиці за участі підрозділів Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС та органів державної влади”, – йдеться у повідомленні.

Під час проведення навчань можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів та пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу.

Служба безпеки закликає гостей і мешканців столиці зберігати спокій, з розумінням поставитися до можливих обмежень та незручностей, належним чином реагувати на законні дії правоохоронців.

СБУ просить громадян дотримуватися правил особистої безпеки.

У випадку виявлень макетів вибухових пристроїв інформувати правоохоронців за номером “гарячої лінії” (044) 253-06-71.

Читайте також:
“Боротьба за живучість”: українські військові моряки пройшли курс підготовки за участю іноземних інструкторів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна