Кравченко нагородив військових Командування Об’єднаних сил на Донбасі

 

З нагоди Дня захисника України в командуванні Об’єднаних сил відбулися урочисті заходи.

Командувач ОС генерал-лейтенант Володимир Кравченко подякував особовому складу за захист Вітчизни, високий професіоналізм та відданість народу нашої країни.

Із нагоди свята Командувач ОС вручив найкращим військовослужбовцям відзнаки “Козацький хрест” та грамоти.

“Сила духу, любов до рідної землі та прагнення захистити свій народ навіть ціною власного життя – це те, що об’єднує нас, українських захисників – від часів козацтва до сучасних воїнів-героїв Об’єднаних сил. Впевнений, що спільними зусиллями ми захистимо цілісність та незалежність нашої держави. Бажаю кожному з вас і вашим рідним миру, міцного козацького здоров’я, нових звершень на благо процвітання Вітчизни”, – цитує Кравченка його пресслужба.

Фото: пресцентр ООС

Головний військовий капелан Об’єднаних сил звершив молитву та благословив воїнів на ратну службу.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника загиблим військовослужбовцям, добровольцям і волонтерам присутні вшанували пам’ять загиблих побратимів.

Нагадаємо, що 14 жовтня в Україні відзначають День захисника України, а також Покрову Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. З 2015 року День захисника – державне свято і неробочий день.

Читайте також:
Президент присвоїв почесні найменування військовим частинам ЗСУ, НГУ та ДПСУ

8-ий полк спецпризначення показав ефектне відеовітання з нагоди Дня захисника України та Дня козацтва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна