Окупанти стріляли з підствольника поблизу поблизу Водяного, ОСи – без втрат

 

Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил. Українські захисники неухильно дотримуються домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

Упродовж минулої доби, 10 жовтня, штаб Об’єднаних сил на Донбасі зафіксував одне порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків.

Про це йдеться в ранковому зведенні станом на 7:00 11 жовтня.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок) поблизу Водяного противник здійснив один неприцільний постріл з підствольного гранатомета.

“Ворожий постріл не становив загрози життю та здоров’ю наших військовослужбовців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Бойових втрат і поранень серед українських воїнів немає”, – розповіла речниця штабу ОС Маріамна Маркевич.

За її словами, від початку поточної доби, 11 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається “тиша”.

Також у зведенні вказано, що вчора військовослужбовці Збройних сил та вогнеборцями ДСНС України ліквідували пожежі поблизу Новоолександрівки, Майорська та Катеринівки. Окрім того, локалізовано осередки загорянь неподалік Болотеного.

“Перебуваючи у готовності до адекватного реагування на будь-які провокаційні дії противника, українські захисники дотримуються домовленостей, досягнутих у межах Тристоронньої контактної групи”, – сказано у зведенні.

Читайте також:
“Нагадати про кожного”: учасники акції в Києві вимагають від влади повернути полонених і зниклих. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна