Українські військові отримали модернізований винищувач МіГ-29. ФОТО

 

Львівський державний авіаційно-ремонтний завод, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, передав військовим іще один модернізований винищувач МіГ-29МУ1.

Про це повідомив директор підприємства Дмитро Матрунчикпередає пресслужба “Укроборонпрому” в п’ятницю, 9 жовтня.

Фахівці заводу виконали ремонтні роботи, продовжили ресурсні показники бойової машини, встановили обладнання та системи українських виробників в рамках модернізації (замість радянського виробництва), що покращило тактико-технічні характеристики основного бойового літака Повітряних Сил Збройних cил України.

“Перед Днем захисника України підприємство вийшло на етап випробувальних польотів ще одного модернізованого літака МіГ-29МУ1. Трудовий колектив підприємства, представники Головного військового представництва МО України та представники військових частин ПС ЗС України із незначною затримкою через примхи осінньої погоди виконали випробувальні польоти, приймання модернізованої машини та її перебазування до аеродрому постійного базування”, – розповів Матрунчик.

mih-29mu1-2 mih-29mu1-3 mih-29mu1-1
<
>

“Модернізована версія літака МіГ-29МУ1 вже добре відома нашим військовим льотчикам. Станом на сьогодні триває подальша модернізація літаків цього типу силами українських підприємств. У програмі модернізації винищувача головним підприємством є “Львівський державний авіаційно-ремонтний завод” та ще низка співвиконавців як державного, так і приватного сектору”, – додав директор підприємства.

Як інформувала “Новинарня“, в липні Львівський державний авіаційно-ремонтний завод також передав одній з авіаційних бригад відремонтований винищувач МіГ-29 з капітально відремонтованим двигуном та новою авіонікою.

Читайте також:
“Поштова зброя”: Укроборонпром і Укрпошта випустять марки з новітньою військовою технікою. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна