“Американська атмосфера”: ветерани кличуть відсвяткувати Дні Захисника України у Львові

 

Українське ветеранське середовище запрошує відсвяткувати День Захисника України у Львові протягом 10-17 жовтня. Бізнесмени та власники ресторанів пропонують знижки для українських захисників.

Про це розповів засновник Днів Захисників України, ветеран Андрій Медведько у коментарі виданню “Цензор.Нет”.

“Що таке атмосфера свята? Мені, як і багатьом людям, які дивилися голівудські фільми, подобається атмосфера американського Дня Незалежності. Цього дня у них все завішане американськими прапорами, всі ходять з цими прапорами – і з маленькими, і з великими. У будь-якому магазині діють спеціальні знижки до святкової дати. Те саме і в інтернет-магазинах: -30%, -40%, -20%… Я хотів, щоб те саме відбувалося у нас, адже це можливо”, – каже Медведько.

Він розповів, що ініціативна група українських ветеранів пішла до львівських бізнесменів, власників ресторанів, та запропонувала їм у Дні захисників України – з 10 по 17 жовтня – зробити ветеранам знижки або подарунки.

“На нашу пропозицію відгукнулися фактично всі, до кого ми пішли, всі радо погодилися. Я пішов домовлятися спочатку у “Кумпель”. Ми погодили знижку у 15% для ветеранів – але без алкоголю та бенкетів”, – каже Медведько.

Мережа піцерій “Челентано” задіяна майже вся – діятиме знижка 50% для ветеранів на осіннє меню.

Львівський океанаріум також дав знижки, а діти загиблих воїнів зможуть безкоштовно відвідати це місце.

“Погодилися на мою пропозицію у Ресторації Бачевських, у “Хінкальні” дали 10% від суми рахунку – з алкоголем, з усім”, – додав Медведько.

У рамках Днів ветеранів також відбудеться бізнес-форум ветеранів, під час якого своїм досвідом поділяться успішні ветерани-підприємці.

Для ветеранів з інших міст у ніч із 10 на 11 жовтня у Львові буде безкоштовний хостел.

Читайте також:
У День захисника України воєнну екшн-драму “Черкаси” покажуть по телебаченню

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна