В армії за добу від ковіду одужали майже сто осіб, захворіли – ще 85

 

Станом на ранок 3 жовтня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 698 осіб.

Таким чином, порівняно з попереднім днем число активних випадків COVID-19 скоротилося на 13.

За добу в армії одужали 98 осіб, всього з початку епідемії – 2429 осіб. Летальних випадків лишається десять.

Такі дані показує в ранковому зведенні пресцентр Командування Медичних сил ЗСУ.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь час епідемії в Збройних силах було виявлено 3 137 випадків коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

Як інформують у КМС, за минулу добу зареєстровано 85 нових випадків захворювання на COVID-19.

Із них у заклади охорони здоров’я госпіталізовано 23 особи: в Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” у Києві – 4 військовослужбовці та 1 працівник ЗС України, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону в Харкові – 2 військовослужбовці, ВМКЦ Центрального регіону у Вінниці – 2, ВМКЦ Східного регіону в Дніпрі – 1, Черкаський військовий госпіталь – 11, Житомирський військовий госпіталь – 1, Старокостянтинівська ЦРЛ – 1. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, зауважили в Командуванні Медсил.

На лікування додому відправили 62 особи: Київська область – 25 військовослужбовців та 8 працівників ЗС України, Одеська область – 8 військовослужбовців та 1 працівник, Львівська і Дніпропетровська області – по 5 військовослужбовців, Рівненська область – 3, Миколаївська – 2 військовослужбовці, Житомирська область – 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗСУ, Харківська, Хмельницька та Вінницька області – по 1 військовослужбовцю. У них спостерігається легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 660 осіб.

Читайте також:
COVID-19: Україна оновила антирекорди нових захворілих та померлих за добу. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна