На Луганщині знайшли останки чотирьох людей, яких вважали безвісти зниклими на пожежах

 

Знайдено тіла чотирьох осіб, які вважалися зниклими безвісти внаслідок пожеж на Луганщині. Таким чином, загальна кількість загиблих становить 11 осіб.

Про це повідомила речниця поліції Луганської області Тетяна Погукай.

“Загиблі – 11 людей”, – написала вона у фейсбуці вдень 3 жовтня.

За словами Погукай, останки людей, які значились як безвісти зниклі, виявили під завалами зруйнованих будинків у селах Сиротине та Воронове. Це, зокрема, Шушулкова Валентина Федорівна, 13.01.1938 р.н., смт Воронове, провулок Піщаний, 5 (лежача після трьох інсультів, мешкала одна); Андрієва Наталія Вікторівна, 25.01.1964 р.н., мешкала за адресою: с. Сиротине, вул. Дружби, 54а; Помещик Світлана Архіпівна, 14.02.1947 р.н., с. Сиротине вул. Пушкіна, 27; Чумак Любов Володимирівна, 03.08.1956 р.н., смт Воронове, вул. Сонячна, 26.

Як інформувалаНовинарня“, за даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, станом на ранок 3 жовтня в ході ліквідації пожеж на території Луганської області було виявлено тіла 7 осіб, крім цього, травмовано 18 осіб (у тому числі трьох співробітників ДСНС). Вважалися зниклими безвісти 4 особи.

Читайте також:
У “Повернись живим” показали відео, як бойовики підпалюють траву біля позицій ЗСУ на Луганщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна