ЗСУ посилили спостереження за російською армією в окупованому Криму

 

Збройні сили України покращили систему спостереження за підрозділами російської армії в тимчасово окупованому Криму.

Про це в середу, 30 вересня, повідомив командувач об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

“Упродовж останнього місяця нами проведено велику роботу з покращення системи спостереження за підрозділами Збройних Сил Російської Федерації, що зараз перебувають на тимчасово окупованій території АРК Крим”, – цитує Наєва його пресслужба.

Зазначається, що в Командуванні об’єднаних сил ЗС України “вжито комплекс додаткових заходів” з покращення умов та порядку несення служби військовослужбовцями, що виконують бойові завдання на півдні країни.

Зокрема, за його словами, в рази збільшено кількісні та якісні показники всіх технічних пристроїв відеоспостереження, призначених для моніторингу військової активності на адміністративній межі між материковою Україною та півостровом.

Фото: пресцентр Командування ОС ЗСУ

“Камери відеоспостереження розставленні таким чином, що в полі їхнього зору не має жодної “сліпої” зони. У такий спосіб нам вдалося створити умови для того, щоб щодня, вдень і вночі, за будь-яких погодних умов й ситуацій пильно стежити за противником і, відтак, завчасно викривати його наміри”, – резюмував Наєв.

Читайте також:
“Рожеві озера – колючі дроти”: як десантники ЗСУ стережуть “нуль” на Кримському напрямку. ВЕЛИКИЙ РЕПОРТАЖ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна