Ізраїль готовий до переговорів із Палестиною на основі “мирного плану Трампа”

 

Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив про готовність вести консультації про врегулювання конфлікту з Палестиною.
При цьому він зазначив, що нормалізація відносин між країнами має проходити на основі мирного плану президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа.

Про це у вівторок, 29 вересня, повідомляє Times of Israel.

“Я був би готовий вести переговори на основі плану Трампа щодо остаточного завершення нашого конфлікту з палестинцями”, – сказав Нетаньягу.

Напередодні, 15 вересня, Біньямін Нетаньягу і міністри закордонних справ ОАЕ та Бахрейну підписали угоди про нормалізацію відносин між країнами. Церемонія проходила в Білому домі за участю Дональда Трампа.

Як інформувала “Новинарня“, у травні 2020 року голова палестинської національної адміністрації Махмуд Аббас заявив про рішення розірвати всі домовленості з Ізраїлем і США через наміри ізраїльського уряду анексувати палестинські землі.

Читайте також:
Ізраїль перехопив палестинські ракети й атакував позиції бойовиків руху ХАМАС

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна