За добу в ЗСУ діагностували 30 нових інфікувань COVID-19

 

Станом на ранок понеділка, 28 вересня, в Збройних силах України на COVID-19 хворіє 629 осіб.

Таким чином, за добу кількість активних випадків зросла на 28.

За минулу добу зареєстрували 30 нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу. Зафіксували одужання двох військових.

Як передає “Новинарня“, це випливає з даних пресслужби Командування Медичних сил ЗСУ, оприлюднених у зведенні в понеділок, 28 вересня.

Зазначається, що всього за час епідемії в ЗСУ одужали 2 153 особи (+2 за добу), летальних випадків лишається десять.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії коронавірусу в Збройних силах було виявлено 2792 випадки коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

Із нових пацієнтів госпіталізовано п’ять осіб: у Національному військово-медичному клінічному центрі “ГВКГ” в Києві – один військовослужбовець, у Житомирському військовому госпіталі – чотири армійці. Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медслужби перебуває 25 осіб, зокрема на Київщині – 16 військових і два працівники ЗСУ, на Полтавщині – два армійці, у Вінницькій, Житомирській, Харківській та Дніпропетровській областях – по одному військовослужбовцю, на Сумщині – один працівник ЗС України. Стан здоров’я пацієнтів задовільний,  у них спостерігають легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (самоізоляції) в Збройних силах перебувають 557 осіб.

Читайте також:
Від початку пандемії COVID-19 в Україні діагностували вже в понад 200 тисяч людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна