ООС: окупанти “провокували” з гранатомета під Новолуганським

 

Станом на 17:00 суботи, 26 вересня, збройні формування Російської Федерації один раз обстріляли позиції української армії поблизу Новолуганського, що на Донеччині.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

“Упродовж поточної доби, 26 вересня, на ділянках відповідальності підрозділів Об’єднаних сил зафіксовано одне порушення домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року. Так, неприцільними пострілами зі станкового автоматичного гранатомета противник намагався спровокувати наших воїнів поблизу Новолуганського, що на Донеччині. Ворожі постріли не становили загрози для українських військовослужбовців, тож зброю у відповідь вони не застосовували”, – йдеться у повідомленні.

У штабі додали, що ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Українські військовослужбовці продовжують виконувати завдання за призначенням, неухильно дотримуючись мирних домовленостей.

Читайте також:
Окупанти посилили спостереження за позиціями ОС, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна