У Збройних силах одужали від COVID-19 удвічі більше людей, ніж захворіли

 

За минулу добу, 24 вересня, у Збройних силах України зареєстровано 40 нових випадків захворювання на COVID-19, але число одужалих – удвічі більше.

Як передає “Новинарня“, це випливає з даних пресслужби Командування Медичних сил ЗСУ, оприлюднених у зведенні в п’ятницю, 25 вересня.

Зазначається, що станом на ранок у Збройних силах на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 602 особи.

Число активних випадків COVID-19 скоротилося на 43.

Всього за час епідемії в ЗСУ одужали 2050 осіб (+83 за добу), летальних випадків лишається десять.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії коронавірусу в Збройних силах було виявлено 2662 випадки коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

Із нових виявлених хворих на коронавірус госпіталізували 15 осіб: у Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” в Києві – 1 військовослужбовець, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону у Львові – 2 військовослужбовці та 1 працівник ЗС України, ВМКЦ Північного регіону в Харкові та Східного регіону в Дніпрі – по 3, ВМКЦ Центрального регіону у Вінниці – 1, у Миколаївський та Чернівецький військові госпіталі – по 2. Стан здоров’я цих пацієнтів задовільний, зазначають у КМС.

На лікування вдома відправили 25 особи: Київська область – 14 військовослужбовців та 3 працівники ЗСУ, Львівська область – 4 військовослужбовці та 1 працівник, Вінницька область – 2 військовослужбовці та 1 працівник, Одеська область – 9 військовослужбовців, Хмельницька та Рівненська області – по 2 військовослужбовці, Полтавська, Дніпропетровська та Волинська області – по 1 військовослужбовцю, Тернопільська та Тернопільська області – по 2 працівники ЗС України. У них спостерігається легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 777 осіб.

Читайте також:
В Україні – другий за весь час добовий показник діагностованих хворих із коронавірусом

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.