Огляд смарт-годинників Amazfit GTR ℗

 

Amazfit GTR – стильні чоловічі смарт-годинники, що поєднують преміальний дизайн і якісні характеристики. Модель нагадує традиційний годинник, але при цьому підключається до смартфона, приймає дзвінки і навіть оснащена пульсоксиметром. Детальніше про можливості стильних чоловічих смарт-годинників Amazfit GTR розповідає інтернет-магазин “Stylus”.

Серед ключових переваг смарт-браслета варто відзначити наступні:

  1. Завдяки наявності крокоміра ви завжди будете в курсі фізичної активності протягом дня.
  2. Підрахунок калорій – актуальна функція для тих, кому важливо тримати себе в формі.
  3. Дуже точні дані серцевого ритму.
  4. Невисокий цінник за повнофункціональний гаджет.
  5. Проста і зручна синхронізація зі смартфоном, де зберігається вся інформація щодо активності. Також завдяки синхронізації можна налаштовувати оповіщення про дзвінки та повідомлення.
  6. Смарт-годинники зручні та легкі, а завдяки витонченому коричневому ремінцю доповнять ваш щоденний образ.

Дизайн і матеріал корпусу

Amazfit GTR – це поєднання лаконічності і преміальності. Смарт-годинник ідеально підійде під спортивний костюм, діловий піджак або кежуал-стиль. Amazfit GTR 47mm виконаний із високоміцного полегшеного металу. 

Фіксується смарт-годинник на руці за допомогою коричневого ремінця – він не зйомний, тому замінити його на інший можливості не буде.

Смарт-годинник оснащений дисплеєм, виконаним за технологією AMOLED. Він гарантує соковиті і яскраві кольори при будь-якому освітленні. 

Синхронізація Amazfit GTR 47mm зі смартфоном

Amazfit GTR 47mm може працювати без смартфона, але якщо хочеться отримати максимум інформації про активність, рекомендуємо встановити фірмовий додаток AmazFit. Завантажити його можна на платформах Android або iOS із PlayMarket та AppStore відповідно. Установка програми дозволяє переглядати статистику тренувань, отримувати рекомендації щодо поліпшення показників, контролювати вагу і т.д. Також ви зможете налаштувати отримання повідомлень і дзвінків на смартфон або планшет. 

Автономність

В Amazfit GTR 47mm встановлений акумулятор об’ємом 410 мА·год. Із ним смарт-годинник працює до 24 годин при постійному вимірюванні серцевого ритму або відстеженні сну. При активному GPS годинник пропрацює 40 годин.

Функції Amazfit GTR 47mm

Смарт-годинник може похвалитися просунутим набором функцій:

  1. Розумний будильник – відповідає за те, щоб розбудити користувача у фазі швидкого сну (коли організм уже готовий до пробудження).
  2. Підрахунок калорій – смарт-годинник рахує витрачені калорії під час тренувань або ходьби.
  3. Швидкість руху – обчислює середню швидкість руху, аналізуючи пройдені відстань і час, витрачений на подолання 1 км.
  4. Крокомір – веде підрахунок зроблених за день кроків.
  5. Тонометр – відповідає за вимірювання тиску.
  6. Пульсометр – вимірює показники серцевого ритму.

Якщо вам сподобалися Amazfit GTR 47mm, замовити смарт-годинник можна на сайті stylus.ua. Оформляйте замовлення з доставкою в будь-яке місто України.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна