Штаб ОС спростував відео окупантів, на якому ЗСУ нібито облаштовують позиції під Водяним

 

Пресцентр штабу операції Об’єднаних сил назвав прикладом маніпулятивної ворожої пропаганди відео, яке поширили сепаратистські ЗМІ.
На ньому військовослужбовці Збройних сил України, задіяні до проведення ООС, буцімто інженерно облаштовують свої позиції під Водяним на Донеччині.

Відповідну заяву пресцентр ОС поширив у середу, 23 вересня.

“Наведене відео було знято без прив’язки до місця і часу фіксації, що вказує на його постановочний характер. Цей відеоролик є черговим прикладом маніпулятивної ворожої пропаганди, що має на меті звинуватити Об’єднані сили у недотриманні умов домовленостей від 22 липня 2020 року та бажанні зірвати мирний процес”, – йдеться в повідомленні.

У штабі наголосили, що підрозділи Об’єднаних сил дотримуються домовленостей заради миру, збереження життів військовослужбовців і цивільного населення.

“Ворог відчуває свою слабкість та безпорадність, тому використовує телебачення, соціальні мережі та решту інших пропагандистських інструментів для впливу на місцеве населення задля підриву довіри до військовослужбовців Об’єднаних сил та їх командирів”, – додали речники ОС.

Читайте також:
Окупанти інженерно облаштовують свої позиції під Золотим-5, – штаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна