У чоловічому монастирі Одеси зафіксували спалах COVID-19

 

В Одесі у Свято-Успенському патріаршому чоловічому монастирі поточного тижня зафіксовано групове захворювання на COVID-19.

Про це в п’ятницю, 18 вересня, на брифінгу повідомив заступник головного санітарного лікаря Одеської області Сергій Дементьєв, передає УНІАН.

“Цього тижня зафіксували кілька випадків групових захворювань. Один з них – у Свято-Успенському чоловічому монастирі, де виявлено 6 випадків зараження священнослужителів”, – сказав Дементьєв.

Він зазначив, що в монастирі проведено всі відповідні медико-санітарні заходи. До огляду священнослужителів було залученол лікаря-інфекціоніста.

За даними Дементьєва, загалом у монастирі перебувають близько 300 осіб, коло спілкування з виявленими інфікованими – 88 осіб, яких обстежено, в тому числі силами мобільним бригад департаменту охорони здоров’я Одеської міськради.

У контактних осіб відібрано біоматеріали, які вже направлено в лабораторію, результати досліджень будуть відомі найближчим часом.

Читайте також:
Філарет одужав від коронавірусу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна