Окупанти мінують автошляхи в ОРДЛО, – СЦКК

 

Бойовики продовжують порушувати умови перемир’я на Донбасі: вони збільшують мінні поля і розміщують боєприпаси у житлових масивах.

Відповідні факти порушення перемир’я були зафіксовані Спеціальної моніторингової місією ОБСЄ, інформує в п’ятницю, 18 вересня, пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

Так, поблизу Саханки Донецької області 13 вересня безпілотник ОБСЄ зафіксував 14 протитанкових мін, встановлених поперек дороги.

Ще 28 протитанкових мін на цій же дорозі виявили поблизу населеного пункту Весела Гора Луганської області.

Біля населеного пункту Веселе Донецької області спостерігачі вперше зафіксували шість фрагментів боєприпасів. Чотири з них оцінені як труби від реактивних снарядів реактивної системи залпового вогню “Град” 122 мм, ще два – як хвостові стабілізатори 120 мм мінометних мін.

“Російсько-окупаційні війська і надалі систематично нехтують режимом припинення вогню і в черговий раз збільшують мінні поля, розміщують боєприпаси в житлових масивах, чим наражають на небезпеку мирних жителів Донбасу”, – повідомили в Українській стороні СЦКК.

Читайте також:
Окупанти встановили 23 протитанкові міни впоперек рульової доріжки ДАП, – СЦКК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна