ООС: окупанти вчинили вогневі провокації біля Новогригорівки й Водяного

 

Минулої доби, 17 вересня, на фронті зафіксовано одне порушення умов “перемир’я”, досягнутих 22 липня, із боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомив пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні в п’ятницю, 18 вересня.

“Одну ворожу провокацію зі стрілецької зброї зафіксовано біля Новогригорівки. Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров’ю для українських захисників, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали”, – розповіла пресофіцер Ярослава Зоріна.

Бойових втрат і поранень серед українських захисників унаслідок пострілів немає.

Від початку поточної доби, 18 вересня, на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку противника.

“Пострілами із підствольного гранатомета ворог провокував наших військових поблизу населеного пункту Водяне. На усіх інших ділянках уздовж лінії зіткнення режим припинення вогню зберігався у повному обсязі”, – йдеться у зведенні штабу.

Військовослужбовці Об’єднаних сил на свідому провокацію з боку противника вогонь у відповідь не відкривали.

Читайте також:
Доба ООС: штаб зафіксував постріл біля Катеринівки та неприцільний вогонь під Водяним

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна