У Раді зафіксували нові випадки захворювання на COVID-19

 

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив про нові випадки захворювання на COVID-19 у парламенті.

Про це він сказав у понеділок, 14 вересня, на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракції та голів комітетів парламенту, передає УНІАН.

Спікер нагадав, що минулого тижня в Україні перетнуто межу в три тисячі хворих на добу.

Разумков закликав представників усіх депутатських фракцій та груп “більш виважено ставитись до режиму карантину і під час роботи ВР, і під час роботи з виборцями”.

“Я розумію, що пішла виборча кампанія, і буде багато зустрічей та спілкування з виборцями, і це також буде відбиватися на вашій роботі”, – сказав він.

“У нас є нові випадки захворювання і серед народних депутатів…”, – повідомив Разумков, однак не уточнив, про яку кількість йдеться.

Голова парламенту нагадав, що відсьогодні Київ перейшов до “помаранчевої” зони епідемічної небезпеки.

“Я звертаюся і до апарату ВР, щоб забезпечити роботу максимально ефективно та залучати тільки ту кількість людей, безпосередньо на робочі місця, скільки це необхідно для ефективної роботи ВР”, – додав спікер.

Разумков наголосив на необхідності пустити в дію всі заходи для безпечної роботи парламенту.

Читайте також:
Верховна Рада ухвалила закон про масове тестування на коронавірус

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна